Akció leírása

Fedezze fel a Lurdy Ház boltjainak legújabb ajánlatait! A Nagy Tavaszváró Akció időszakában kedvezményesen vásárolhat résztvevő üzleteinkben. Böngéssze át a kedvezményeket, használja a kuponokat a vásárlása során és regisztráljon a www.jatekosvasarlas.hu oldalon, hogy vásárlásával ajándékokat nyerhessen!

Időszak: 2018. március 1. – 2018. március 31.
Feltételek: Az egyes kedvezmény hátoldalán leírt termékekre, feltételekkel. Ha nincs külön feltüntetve, akkor más akcióval, kedvezményekkel nem vonható össze, készpénzre nem váltható. Egy vásárlásnál egy kupon érvényesíthető. A kupon nem érvényes online felületeken, kivéve, ahol ezt külön feltüntetjük. A kedvezmény nem vonatkozik az ajándékutalványokra. A változtatás jogát fenntartjuk. A kuponokat kizárólag a Lurdy Ház üzleteiben, az akció időtartama alatt lehet beváltani.

Így válthatja be a kupon kedvezményét: A kinyomtatott kupont az adott üzletben vásárláskor a fizetésnél kell bemutatni, amit az eladó elvesz, és érvényesíti a kuponon szereplő kedvezményt.

A sorsolás feltétele: A sorsoláson való részvételhez érvényes online regisztrációval kell rendelkezni. A nyeremények átvétele a Lurdy Házban történik a sorsolást követően, minimum egy darab, az akciós időszakban, az akcióban résztvevő üzletben történt vásárlást igazoló blokk ellenében.

Sorsolás időpontja: A sorsolás 2018. április 4-én délután a Lurdy Házban fog megtörténni, a pontos időpontot az online regisztráció oldalán találhatja www.jatekosvasarlas.hu .

Online regisztráció: A nyereményjátékon való részvételhez regisztráljon a www.jatekosvasarlas.hu oldalon. A sorsoláson a 2018. március 31-án érvényes regisztrációval rendelkező vásárlók vesznek részt.